Workshops

Omdat er in 2023 meer dan duizend(!) workshops zijn geboekt tijdens de Zomerfair, worden er dit jaar meer workshops aangeboden. Hieronder staat een overzicht van alle workshops die op dit moment bekend zijn. Klik op de workshop voor meer informatie en ontdek zo welke workshops jij op de fair wilt volgen.

Zorg ervoor dat je tijdens de fair minimaal vijf minuten voor aanvang van de workshop aanwezig bent op de aangewezen locatie. Als je de juiste locatie niet kunt vinden, meld je dan bij de Infotent. De Infotent vind je direct voor het kasteel: zie ook de plattegrond.

Hoe boek je een workshop?

Als je klikt op ‘boek je workshop’, dan opent je device een nieuw tabblad met de ticketpagina. Op de ticketpagina vul je je gegevens in en geef je aan welke dag je de fair hoopt te bezoeken. Daarna kun je verder klikken voor het definitief boeken van je workshops. Je ziet dan ook direct welke workshops zijn volgeboekt en hoe laat je wordt verwacht.

Let op: ook als je al eerder een toegangsticket hebt besteld, kun je nog workshops bijboeken. Vul dan op de ticketpagina ‘0’ in bij ‘ticket voor volwassene’ en/of een ander ticketsoort.