Inschrijven exposanten

De Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door het christelijke magazine Terdege. De fair wordt altijd zeer goed bezocht en ontvangt hoge waarderingscijfers. Dé ideale plek om de meer dan 20.000 bezoekers kennis te laten maken met uw merk of product.

De tien meest gehoorde argumenten om deel te nemen:

  • De Zomerfair is een zomers feestje op een geweldige locatie!
  • De organisatie is top (exposanten geven de fair een dikke 8)
  • Je bent er zo: de fair is zeer goed bereikbaar vanuit het hele land (2 minuten vanaf de A1)
  • Ideale plek om te netwerken met andere ondernemers: voor de fair een beurstraining, tijdens de fair een exposantenborel!
  • Als organisatie profiteer je mee van een zeer uitgebreide publiekscampagne met een heel groot bereik
  • Voor exposanten wordt goed gezorgd met speciale catering, gratis koffie en zo nodig handige handjes 
  • Op de fair is het relaxt en blijven bezoekers lang aanwezig (twee derde van de bezoekers blijft meer dan vier uur)
  • Meer dan 90 procent van de bezoekers koopt producten
  • Door de groene omgeving sta je als exposant veelal in de schaduw
  • De organisatie staat open voor nieuwe ideeën. Hoe ludieker, hoe leuker!

U kunt zich hieronder inschrijven als exposant op de Terdege Zomerfair. Als u vragen heeft of even wilt overleggen, dan kunt u mailen naar info@terdegezomerfair.nl.

Persoonsgegevens

Factuurgegevens

Gegevens voor promotie

De volgende gegevens worden vermeld op de website en in de Fairgids.

De gegevens die u hieronder invult, worden gebruikt voor de exposantendeelnemerslijst. Het is daarom belangrijk dat u deze gegevens correct doorgeeft. De deelnemerslijst verschijnt op deze website, in de fairgids en tijdens de livestream van het Terdege Oranjeconcert (als u zich voor 16 april inschrijft).

Kies uw standpakket

Alle tarieven ex. BTW

Type tent
Grondoppervlak
Stroomaansluiting (3kw)
Exposantenkaarten
Relatiekaarten*
Korting op campagnepakket
Prijs
* De relatiekaarten zijn enkel bedoeld om weg te geven via leuke acties op uw social media. Zo geven we samen meer aandacht aan de fair. ** Voor kramen met een C-standnummer is de stroomaansluiting wel inbegrepen, u betaalt voor deze kramen een toeslag van € 135,00. Inschrijving voor 16 april

Kies uw campagnepakket

Alle tarieven ex. BTW

Door de verplichte afname van een campagnepakket betaalt u mee aan de uitgebreide campagne via diverse kanalen. Mede door deze campagne komen er elk jaar weer duizenden bezoekers naar de Terdege Zomerfair.

Tip: plaats een advertentie in de fairgids!

De fairgids wordt verspreid bij Terdege, het Reformatorisch Dagblad en de hoofdingang van de Zomerfair en kent daardoor een zeer grote oplage van 70.000. Meer dan 80 procent van alle bezoekers leest de fairgids! Afhankelijk van de boodschap en de gewenste impact kunt u kiezen voor een grote of kleine advertentie. Door een leuke actie in de fairgids te plaatsen, zorgt u voor extra aanloop naar uw stand: het is daarom belangrijk om altijd uw standnummer te vermelden in de advertentie.

Omdat de fairgids door veel mensen wordt gelezen die de Zomerfair niet bezoeken, is het slim om hen ook aan te spreken. Bijvoorbeeld door een leuke Zomerfairactie in uw webshop. Speciaal voor kleinere organisaties is het dit jaar voor het eerst mogelijk om een kleine advertentie van 1/8 pagina te plaatsen in de fairgids. Zorg dat u uw advertentie uiterlijk 1 juni aanlevert via info@terdegezomerfair.nl.

Een goede campagne is essentieel voor een topresultaat op de fair. We denken daarom graag met u mee. Neem gerust contact op als u vragen of ideeën heeft.

Advertentiepagina in fairgids
 
Vermelding in fairgids
Vermelding* op website
Vermelding** Terdege Oranjeconcert
Tarief
Campagnepakket A
Hele pagina
164 x 234 mm (b x h)
Ja
Ja
Ja
€1250,00
Campagnepakket B
1/2 pagina
164 x 115,5 mm (b x h)
Ja
Ja
Ja
€695,00
Campagnepakket C
1/4 pagina
80,5 x 115,5 mm (b x h)
Ja
Ja
Ja
€395,00
Campagnepakket D
1/8 pagina
80,5 x 56,5 mm (b x h)
Ja
Ja
Ja
€245,00
Campagnepakket E
Nee
 
Ja
Ja
Ja
€135,00
* Naam + standnummer ** Bij inschrijving voor 16 april

Kies uw standlocatie

Op basis van onderstaande plattegrond kunt u hier twee voorkeuren indienen voor uw standlocatie. Wij proberen uw eerste voorkeur in te willigen. Als u al afspraken heeft gemaakt voor een locatie, dan kunt u bij zowel voorkeur 1 als voorkeur 2 hetzelfde standnummer invullen.

Kies uw extra's

Hieronder kunt u extra producten bestellen. Bijvoorbeeld een achterzeil voor uw kraam, extra relatiekaarten en lunch of diner. Als u nu nog niet precies weet wat u wilt bestellen, dan kan dit later ook altijd nog. Tot 1 juli kunt u nog extra bestellingen doen (bijvoorbeeld voor lunch of diner) via info@terdegezomerfair.nl.

Aantal
Type
Prijs per stuk
Achterzeil voor kraam
€ 25,00
Set extra planken bij kraam
€ 30,00
Extra schraag voor kraam
€ 10,00
Extra staander voor kraam
€ 10,00
Set kraamverbreders
€ 40,00
Marktkraamtafel
€ 40,00
Aantal
Type
Prijs per stuk
Extra exposantenkaart (voor 4 dagen)
€ 10,00
Extra relatiekaart (1)
€ 5,00
Extra parkeerkaart (voor 4 dagen)
€ 7,50

Lunchtassen worden tussen 11.00 en 13.00 uur bij uw standlocatie afgeleverd. Het diner wordt in buffetvorm geserveerd op de Koetshuiszolder van het Grand Café. Een echte aanrader dus! Maak hieronder uw keuze (latere wijzigingen of extra bestellingen kan via info@terdegezomerfair.nl).

Heerlijk eten op de Zomerfair! Grand Café Groeneveld bevindt zich naast het kasteel en verzorgt de lunch en diner voor exposanten op de Terdege Zomerfair. Er wordt gewerkt met biologische en duurzame streekproducten uit eigen kruidentuin of uit de directe omgeving. De kaas komt van Hoeve Ravenstein, het bier van de Gooische Bierbrouwerij en brood en gebak van lokale bakkerijen in Baarn & Soest.

Aantal
Type
Prijs per stuk
Luxe en gezonde lunchtas - woensdag
€ 17,50
Luxe en gezonde lunchtas - donderdag
€ 17,50
Luxe en gezonde lunchtas - vrijdag
€ 17,50
Luxe en gezonde lunchtas - zaterdag
€ 17,50
Heerlijk buffet in Grand Cafe - woensdag (Oosters buffet | stoof procureur | omelet | rijst | salade)
€ 23,50
Heerlijk buffet in Grand Cafe - donderdag (Italiaans buffet | pasta pesto | pasta zalm | salade | ciabatta)
€ 23,50
Heerlijk buffet in Grand Cafe - vrijdag (Indiaas buffet | kip | curry van kikkererwten | salade | krieltjes)
€ 23,50

Meubilair

Extra meubilair zoals stoelen, (sta)tafels, verlengsnoeren, lampen en koelkasten kunt u voordelig huren bij onze vaste partner Veluwe Totaal Verhuur uit Barneveld. Via deze link kunt u meubilair bestellen. Vanuit het 'winkelmandje' kunt u uw bestelling afronden, vul hiervoor uw eigen gegevens in en vul bij 'Leveren op' de datum 22 juli in. Geef aan dat u een standhouder bent op de Terdege Zomerfair. U betaalt per artikel anderhalf keer de dagprijs plus eenmalige transport- en schoonmaakkosten van € 20,00.

De materialen worden in de stand geleverd, maar niet standaard uitgezet. Mocht dit de voorkeur hebben geef dit dan aan bij Notities. De op/afbouwkosten worden dan opgenomen in de offerte.

Pinautomaat

Een pinapparaat kunt u huren via Brainpoint. Via deze link kunt u het formulier invullen voor het huren van een pinapparaat.