3 t/m 6 augustus 2022

Terdege cottage

De voorbereidingen voor de Terdege Zomerfair, van 3 t/m 6 augustus in Barneveld,  zijn in volle gang. Het belooft weer een ontzettend gezellig evenement te worden. De Terdege Country Cottage – de grote tent  – is het middelpunt van de fair. Op drie avonden wordt daarvandaan Terdege Live uitgezonden. Hier kun je live een uitzending meemaken en in gesprek gaan met presentatoren Gisette en Riekelt.

Ook overdag is het in de cottage goed toeven. Je snuffelt er in de schaduw van het tentdoek heerlijk rond in de Terdege Shop, je ontmoet er de redactieleden en op het podium is een programma met muziek en interviews. Liever onthaasten? Er is heerlijke koffie en lekkers te koop.

Een van de blikvangers in de Terdege Country Cottage is de foodtrailer van Hartig & Zeut. 

WIE STAAN ER IN DEZE FOODTRUCK?

Wij zijn Annemarie en Marjan, twee ondernemende, creatieve dames van de Veluwe. Elspeet is onze thuisbasis, maar onze gave foodtrailer rijdt door het hele land.”

WAAROM ZIJN JULLIE SAMEN HARTIG & ZEUT BEGONNEN?

We houden van gezelligheid, gaan er graag op uit en vinden het leuk om een ander te laten genieten. Ook houden we van lekker eten en zijn we dol op stylen. Al deze ‘ingrediënten komen samen in Hartig & Zeut.” 

WAT IS JULLIE FAVORIETE HAPJE?

Je kunt ons wakker maken voor het Veluws Heertje, een lekker saucijsje gevuld met kaas en omwikkeld met spek. Daarna een cappuccino met Hard Wener, een zoet koninklijk stukje gebak uit Elspeet. Dan is de dag goed Hartig & Zeut gestart. De Harde Wener bieden we trouwens aan in onze ‘doosjes vol zeutigheid’ op de Zomerfair. Kom dus zeker even proeven!”

WAAR WORDEN JULLIE WARM VAN?

Geef ons maar een mooie locatie en gezellige mensen. Als we hen lekker in het zonnetje zien genieten van lekkere hapjes, krijgen wij het warm.”

HEBBEN JULLIE ZIN IN DE TERDEGE ZOMERFAIR?

Ontzettend veel zin. Het is zo fijn dat we elkaar weer mogen ontmoeten. En dat vleugje Engels? Dat komt bij Hartig & Zeut helemaal goed. Welcome!” 

Locatie

Landgoed Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH Barneveld