3 t/m 6 augustus 2022

Foodtrucks

Van al dat buiten zijn, shoppen, klimmen, wandelen en kletsen krijg je natuurlijk trek.
Er zijn twee cateringterrassen waar je even heerlijk kunt bijkomen van alle drukte om je heen. Op het terras aan het water kun je genieten van gezond en lokaal voedsel.

Bij de foodtruck van Den Eelder kun je een heerlijke gezonde smoothie kopen.
Liever een bakje koffie? Met de bon in deze fairgids haal je twee gratis kopjes koff.ie bij de grote Amerikaanse foodtruck van Fortune Coffee.
En het is natuurlijk een goed idee om er een heerlijk broodje bij te eten van de lokale boer. Bij de cateringstand van Farm Fields uit Wekerom kun je heerlijke broodjes kopen met lokaal en gezond beleg.
Vanuit de regio Barneveld zullen verschillende boerenbedrijven hun procuten aanbieden op dit cateringplein, zoals De Lankerenhof en het initiatief Eerlijk eten uit de streek.

Op het andere terras, naast de speeltuin, kun je terecht voor de grote trek. Samen met hun kinderen zullen Jan en Carla Post de heerlijkste friet bakken: vers, ambachtelijk en huisgemaakt. Kijk vooral niet op omasfriet.nl, want dan loopt het water in je mond.
Ook de foodtrucks van Kelderman Catering staan op dit terras. Bijvoorbeeld een oude SRV-wagen met snacks.
Of kies voor een lekkere pizza rechtstreeks uit de oven. Voor een broodje worst of hamburger kun je terecht bij de grote ”bbq-trailer”. De hamburgers kun je trouwens voorproeven bij de stand van De Beeckhoeve....

Wolter Kelderman van Kelderman Catering is een begrip in Lunteren en omgeving en ook op de fair geldt voor hem: kwaliteit moet worden betaald, maar hoeft echt niet duur te zijn.

Locatie

Landgoed Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH Barneveld